Luni, 2024-04-29, 7:04 PM
Bine ati venit Vizitator | RSS
bani pe internet
Principala
Inregistrare
Login
Menul site-ului

Statistica

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0

Statistici

Forma intrarii

Majoritatea dintre noi cred ca au auzit despre uimitorul an 2012 si profetia care mai exact spune ca pe data de 21 decembrie 2012 lumea se va sfarsi, asa zisul an apcaliptic in care pentru unii inseamna sfrasitul lumii, pentru altii doar terminarea si trecerea intr-un alt ciclu calendaristic care dateaza inca din antichitate, iar pentru altii o simpla superstitie prosteasca ca si altele defapt.

Acum vreo 2 ani aproape nimeni nu vorbea despre acest an, dar incetu cu incetu popularitatea acestui an se pare ca a inceput sa creasca repede aparand documentare, site-uri web, si chiar si filme. Odata cu cresterea popularitatii au inceput de asemenea sa apara si criticii, iar in urmatorii 2 ani vom auzi din ce in ce mai mult despre el, tot felul de argumente pro si contra. Cu cat timpul trece mai mult si data de 21-12-2012 se apropie, cu atata sfarsitul lumii va fi principalul subiect de vorba intre oameni. Sigur Dan Diaconescu de la OTV nu va pierde aceasta ocazie pentru a castiga raiting profitand la maximum decuriozitatea oamenilor despre ce va urma uimindui cu o gramada de argumente senzationale si in axclusivitate in direct la OTV.

Parerea mea e ca nu ar trebui sa ne panicam, dar ar trebui sa luam in serios cea ce spun savantii si profetiile, pentru ca in ultimul timp dupa cum ati observat s-au intamplat si se intampla o gramada de lucruri care dovedesc ca in acel an ceva tot se va intampla sau va insemna ceva, dar cu siguranta nu sfarsitul lumii dupa cum spun unele guri.


Asa ca va invit sa urmariti niste articole pe care am sa le postez dea lungul timpului pentru a intelege mai bine fenomenul 2012, dupa care sunteti bine veniti sa va dati cu parerea pe blog despre cea ce credeti ca se va intampla sau daca se va intampla ceva in 2012. Eu unul nu cred ca acel an va insemna cu adevarat sfarsitul lumii, poate ca intradevar lumea asa cum o stim noi se va schimba si vom experimenta ceva cu totul diferit de cea ce stim pana acum. Sunt constient ca s-ar putea sa ma insel si nu se va intampla chiar nimic, vom trece peste acel an asa cum am trecut si in anul 2000, asa ca va rog nu ma judecati gresit, va las sa trageti singuri concluziile urmarind articolele pe care le voi posta in continuare
sursa:apocaliptic-2012.blogspot.com
Prietenii site-ului
Online Money filelist Anunturi Gratuite Bancuri si Texte Haioase In Sfarsit Nefumator Biletul Zilei

Feed

Cautare

Calendar
«  Aprilie 2024  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


Copyright Nickalls © 2024